top of page

In 1981 richtten Viviane en André Vossen het bedrijf Quattro Benelux op.

Het begon als distributiebedrijf voor eigentijds meubilair en verlichting in de Benelux.

 

Inmiddels is Quattro Benelux gegroeid en levert het de mooiste designobjecten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Quattro Benelux verdeelt merken zoals Magis, Oluce, Nemo, Rotaliana, Babel D, DaBu, Duevi Design, Produzione Privata, Be-Classics etc.

 

In 1993 verhuisde het bedrijf naar de voormalige industriële melkerij in Hoegaarden. Het gebouw is eind jaren dertig ontworpen en werd gebouwd in 1941. Een unieke en uitzonderlijke locatie om architectuur, kunst en design te combineren.

In de showroom kunt u kennis maken met de verschillende meubels en verlichting die Quattro Benelux verdeelt in de Benelux en in Frankrijk.

 

U kunt hier ook met veel plezier de kunstcollectie van Viviane en André Vossen ontdekken. Deze omvat werken van artiesten als Pierre Alechinsky, Michel Frère, Walter Swennen, Bram Bogart, Bart Ramakers, Tobia Scarpa, Petrus Deman, Christophe Gevers, Carlo Scarpa, Ricardo Bofill, Andrzej Wrona, Duesberg, Michel Mouffe, René Guiette, Le Corbusier, Felix Roulin, Livier Leloup, David Robbins, Michele de Lucchi, ... en vele anderen.

 

Een klein, gepassioneerd en professioneel team staat tot uw dienst voor advies in verlichting en interieur of gewoon om hun passie voor design en kunst te delen.

Viviane en André Vossen hebben ook geïnvesteerd in andere projecten, zoals het prestigieuze Château de l'Ardoisière in Geldenaken, dat volledig is gerenoveerd. Het is een unieke locatie voor privé- en professionele evenementen.

Quattro Benelux - uitzonderlijke merken en een enthousiast team.

Tot uw dienst of tot binnenkort !

 

bottom of page